tag:blogger.com,1999:blog-3445641978077464545.post3458115652716992934..comments2023-11-28T18:20:51.222+01:00Comments on piekielna kuchnia Izabelli: Nagettsy z kurczaka - totalna pomyłkaIzabelahttp://www.blogger.com/profile/12046632609310994162noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3445641978077464545.post-52889576928977387722011-05-08T19:26:10.352+02:002011-05-08T19:26:10.352+02:00polecam Ci panierkę z pokruszonych słonych krakers...polecam Ci panierkę z pokruszonych słonych krakersów. Smak niesamowity. Piersi kurczaka uprzednio namocz jeszcze w maślance doprawionej solą i pieprzem, a efekt Cię zauroczy :)<br />i pamiętaj - by nauczyć się chodzić, musisz kilka razy upaść. Nie zrażaj się. Gwarantuję Ci, że drugi raz tego błędu już nie popełnisz :)peggykombinerahttps://www.blogger.com/profile/08262337734676642372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3445641978077464545.post-17266341792890107632011-03-08T09:06:29.063+01:002011-03-08T09:06:29.063+01:00Isa, zgadzam się w 100% że panierka z płatków kuku...Isa, zgadzam się w 100% że panierka z płatków kukurydzianych jest o niebo lepsza od każdego "sklepowego" fixu.<br />Hmmm.... o panierce ze słonych paluszków nie słyszałam... pora się przyjrzeć im bliżej :D<br />pozdrawiam ciepło!ewe.kotthttps://www.blogger.com/profile/08367787406428163107noreply@blogger.com