niedziela, 23 maja 2010

Czas..start !!

NO I...... STAŁO SIĘ!!

długo zastanawiałam się czy warto zakładać kolejnego bloga kulinarnego.....jest ich setki ,tysiące w internecie.....
wiele z nich jest tak wyrafinowanych , pięknych , kolorowych , ze nigdy ich nie doścignę.......zresztą to nie jest moim zamiarem.....
mój blog będzie jak moja kuchnia ,więć nie będzie własnoręcznie robionego makaronu , domowych chlebów , egzotycznych przepisów , bo moja kuchnia taka nie jest!!
moja kuchnia jest prosta , tardycyjna , może czasem zbyt zwykła ale jest... MOJA !!

nie ukrywam ,że używam półproduktów , gotowych ciast , bulionetek, fixów i innych "ulepszaczy" smaków.....
nic nie poradzę ,ale ja i moja druga połowa lubimy tą moją kuchnię........

PIEKIELNA KUCHNIA IZABELLI(kiedys wyjasnię dlaczego piekielna) WITA I ZAPRASZA W SKROMNE PROGI :)

5 komentarzy:

  1. Izuśka my wiemy dlaczego piekielna:) Witaj w gronie blogowiczów:) Nawet nie wiesz jak to wciąga:). Poszalałaś jak na pierwszy raz z wpisami:). A od tych chlebów to tak nie uciekaj, bo zobaczysz, że szybko zaczniesz piec je i Ty:)
    wielki buziak:)

    OdpowiedzUsuń
  2. hej Isunia,no i zapisalam sobie rowniez twojego bloga do ,,ulubionych,, jest tam juz blog Kasias i Joli...Jak na pierwszy raz, fiu fiu !!podoba mi sie bardzo,mam nadzieje , ze nie zajmie cie on jednak tak bez granic,i nier zapomnisz wpadac do nas no i oczywiscie cos wpisywac i wklejac fotki...juz jestem stalym bywalcem twojego bloga,zycze powodzenia!!!
    Ewam

    OdpowiedzUsuń
  3. To i może ja od starszej kuzynki czegoś się nauczę :) mnie bardzo odpowiada używanie półproduktów :)

    Karolina

    OdpowiedzUsuń
  4. Karola , bedzie mi miło jak będziesz wpadać na bloga:)a jeśli jakis mój przepis Cię zainspiruje, będę zachwycona , pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  5. No cóż synowa ,nic dodać, nic ująć - duma mnie rozpiera.Kuchnia ma być smaczna,nie udziwniona i taką chyba preferujesz, a babcine przepisy chyba najlepsze.Tak trzymaj, brawo!!!!!
    Ps.A te ojajczone kromeczki to też pamietam,po usmażeniu daje jeszcze keczup .

    OdpowiedzUsuń