środa, 23 stycznia 2013
Budyń czekoladowy z posypką z orzechów i kokosu
Każdemu znany .!!
Pospolity , wielokolorowy, wielosmakowy,łatwy do przyrządzenie nawet dla 10 latka , a kiedy doda się do niego jakieś dodatki typu orzechy , musli , pokruszone ciasteczka , może śmiało robić za deser po pysznym rodzinnym obiedzie .
Mój był zrobiony z gotowego budyniu marki Winiary z dodatkiem cukru , jak zrobić do poczytania na etykiecie :):) banał.... , wierzch posypałam kokosem i mielonymi orzechami .
Jeżeli jakimś cudem zostanie Wam budyń , to polecam go użyć jako nadzienia do naleśników , uwierzcie mi nie zawiedziecie się , w celach poglądowych zapraszam na post niżej SMACZNEGO
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
powiem krótko: MNIAM!
OdpowiedzUsuńrzeczywiście banalne a jednocześnie pyszne. Przez dodatek orzechów czy musli również dużo bardziej wartościowy deser. Sama staram się jeść zdrowo i racjonalnie. Dużo fajnych przepisów na ciasta i desery znalazłam na https://wkuchnizwedlem.wedel.pl/
OdpowiedzUsuńi mogę z czystym sumieniem polecić dla każdego wielbiciela słodyczy i wypieków.