środa, 23 stycznia 2013

Budyń czekoladowy z posypką z orzechów i kokosu




Każdemu znany .!!

Pospolity , wielokolorowy, wielosmakowy,łatwy do przyrządzenie nawet dla 10 latka , a kiedy doda się do niego jakieś dodatki typu orzechy , musli , pokruszone ciasteczka , może śmiało robić za deser po pysznym rodzinnym obiedzie .


Mój był zrobiony z gotowego budyniu marki Winiary z dodatkiem cukru , jak zrobić do poczytania na etykiecie :):) banał.... , wierzch posypałam kokosem i mielonymi orzechami .


Jeżeli jakimś cudem zostanie Wam budyń , to polecam go użyć jako nadzienia do naleśników , uwierzcie mi nie zawiedziecie się , w celach poglądowych zapraszam na post niżej  SMACZNEGO

2 komentarze:

  1. rzeczywiście banalne a jednocześnie pyszne. Przez dodatek orzechów czy musli również dużo bardziej wartościowy deser. Sama staram się jeść zdrowo i racjonalnie. Dużo fajnych przepisów na ciasta i desery znalazłam na https://wkuchnizwedlem.wedel.pl/
    i mogę z czystym sumieniem polecić dla każdego wielbiciela słodyczy i wypieków.

    OdpowiedzUsuń