wtorek, 7 maja 2013
Tagiatelle z sosem bolońskim
Eh , zaszalałam ostatnio z makaronami , wszystkie oczywiście są Czanieckie!
Jedna z moich ulubionych potraw makaron z sosem bolońskim , uznaję zasadę ,że im więcej sosu tym lepiej , niestety nie miałam parmezanu więc zostało na zwykłym żółtym serze , ale i tam było to niebo w gębie!!
Tagiatelle było szpinakowo pomidorowe, szkoda , ze zdjęcie nie oddaje jego super kolorków
Sos boloński to już tak oklepane danie , ze nie będę podawać jak robiłam , bo każda Pani domu ma swój sposób na ten sos.
Pozdrawiam Was cieplutko
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Też tak mam - im więcej sosu tym lepiej:)
OdpowiedzUsuńBardzo lubię makron, w każdej postaci .... a z sosem bolońskim robię bardzo często, bo uwielbia go nasz Olek:) pozdrawiam Izuś Jola
OdpowiedzUsuń