Moja ulubiona pasta kanapkowa :)
Spełnia 3 podstawowe warunki, jest szybka , smaczna , zdrowa :)
W dodatku odkąd mam dostęp do tuńczyka firmy Grall gości u mnie na stole bardzo często , wykorzystuje do niej nowość firmy Grall tuńczyka z pieczoną papryką , po prostu niebo w gębie , idealnie mięsisty , delikatnie pikantny z kawałkami papryki , ideał , polecam poszukajce go na sklepowych półkach.
1 puszka tuńczyka z pieczona papryka Grall
1 pęczek rzodkiewek
łyżka jogurtu greckiego
łyżka majonezu
łyżeczka musztardy
sól, pieprz.
Rzodkiewki kroimy w półplasterki. Tuńczyka odsączamy i dodajemy do rzodkiewek. Mieszamy razem z jogurtem, majonezem i musztardą, doprawiamy do smaku.
przepyszna :)
OdpowiedzUsuń