sobota, 12 lipca 2014

Pasta z tuńczyka i rzodkiewek.


 Moja ulubiona pasta kanapkowa :)

Spełnia 3 podstawowe warunki, jest szybka , smaczna , zdrowa :)


W dodatku odkąd mam dostęp do tuńczyka firmy Grall gości u mnie na stole bardzo często , wykorzystuje do niej nowość firmy Grall tuńczyka z pieczoną papryką  , po prostu niebo w gębie , idealnie mięsisty , delikatnie pikantny z kawałkami papryki , ideał , polecam poszukajce go na sklepowych półkach.

1 puszka tuńczyka z pieczona papryka Grall
1 pęczek rzodkiewek
łyżka jogurtu greckiego
łyżka majonezu
łyżeczka musztardy
sól, pieprz.

Rzodkiewki kroimy w półplasterki. Tuńczyka odsączamy i dodajemy do rzodkiewek. Mieszamy razem z jogurtem, majonezem i musztardą, doprawiamy do smaku.

1 komentarz: