piątek, 18 lipca 2014
Pomidorowa z makaronem tarte.
Ulubiona pomidorowa , dobra na wszelkie okazje .
Ja pomidorowa najbardziej lubię z lanym ciastem , a odkąd makarony Czanieckie wypuściły na rynek makaron tarte imitujący lane ciasto jestem jego wielka fanką , \
nie ma nic prostszego niż wsypać opakowanie makaronu do zupy i po chwili rokoszować się domową pomidorową.
1,5 litra bulionu , może być z kostki
opakowanie koncentratu pomidorowego
kilka łyżek słodkiej śmietany
marchewka
opakowanie makaronu czanieckiego tarte
do gotującego się bulionu dodajemy potarta marchewkę , gotujemy do miękkości , dodajemy koncentrat i śmietanę , dosypujemy makaron , gotujemy do miękkość makaronu wd przepisu na opakowaniu , i gotowa zupa !!
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz